Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

HOF36 Leiden; uitdagend project op eenzame hoogte

De vijf blokken die samen HOF36 vormen worden gekenmerkt door duurzaamheid. De woningen worden uiteraard volledig gasloos opgeleverd en er worden ongeveer 1.050 zonnepanelen aangebracht.

Tien jaar Bestcon: van lege fabriek tot hoogbouwspecialist

‘We hebben ons vanaf dag één gericht op hoogbouw. Met de Bestcon60-vloer als basis. Daarnaast heeft Bestcon ook vanaf het begin een complete dienstverlening aangeboden. We verzorgen het gehele traject van engineering tot productie en montage’.

Bestcon ontvangt VCA** certificaat

Met een VCA-certificaat wordt de basis gelegd om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Woonruimte op maat; het Arbeidsmigrantenhotel in Aalsmeer

Het Arbeidsmigrantenhotel in Aalsmeer: een efficiënt gebouw dat zich uitstekend leent voor prefab beton en dus voor Bestcon.

Snel en zonder veel overlast de hoogte in

In opdracht van Pleijsier Bouw, engineert, produceert en monteert het Brabantse Bestcon de elementen voor twee woontorens in Den Haag.

Bestcon sluit zich aan bij Betonhuis

De groei van de onderneming en de rol die Bestcon inmiddels inneemt in de branche, zijn voor Algemeen Directeur Ronald Keurntjes meer dan voldoende reden om aansluiting te zoeken bij Betonhuis.

Ter Steege

Ter Steege Bouw Vastgoed West heeft de productie van het hoogbouwskelet voor het nieuwe Van der Valk-hotel in Den Hoorn (gemeente Midden-Delfland) uitbesteed aan prefab betonspecialist Bestcon.

Vink Bouw

“DE MENSELIJKE MAAT IN BOUWEN IS VAN ONSCHATBARE WAARDE VOOR ONZE BRANCHE”.

Vink Bouw: ze brengen enthousiaste partijen samen om gezamenlijk van niets iets te maken. Daarbij hanteren ze een benadering die uniek genoemd mag worden in de bouw. ‘We kijken niet naar wat het is, maar naar wat het zou kunnen worden. Dat geldt voor onze projecten, onze organisatie en niet in de laatste plaats voor de samenwerking die we zoeken met onze partners’. Aan het woord is Rob de Kuiper, directeur van het Nieuwkoopse bedrijf. Onlangs werkten ze met prefab producent Bestcon aan een bijzonder re-montabel project. Ik ontmoet Rob in Amsterdam, dichtbij project Kavel 20 E in Buiksloterham; het project dat Vink Bouw samen met Bestcon realiseerde.

Heijmans

“PARTNERING EN CO-MAKERSHIP VORMEN BASIS VOOR TOEGEVOEGDE WAARDE IN DE BOUW”.

Heijmans heeft het casco van een woongebouw met twee torens in Katendrecht uitbesteed aan prefab betonspecialist Bestcon uit het Brabantse Best. Het project, dat in het voorjaar van 2019 opgeleverd zal gaan worden, is voor Heijmans directeur Frank van Alebeek een voorbeeld van binnenstedelijk bouwen.

Bestcon

“BESTCON: HET BOUWEN VAN NU!
PREFAB BOUWEN ZOALS HET BEDOELD IS”.

‘De doelstelling was om in 2020 de prefab beton hoogbouwspecialist te zijn, maar in mijn ogen zijn we al zover. En, niet onbelangrijk, ik merk dat veel partijen waarmee wij samenwerken dat ook zo ervaren’, antwoordt Ronald Keurntjes wanneer ik hem vraag naar de omschrijving die het beste bij Bestcon past. Ik spreek de Algemeen Directeur op de productielocatie in het Brabantse Best. Keurntjes nam samen met een aantal partners in 2012 het bedrijf over. ‘We hebben de organisatie weer opgebouwd en hebben inmiddels een mooie positie in de markt weten te bemachtigen. Het was knokken in een tijd waarin de bouw in zwaar weer zat, maar opdrachtgevers weten Bestcon te vinden en werken graag met ons samen. Steeds meer projecten krijgen het predicaat ‘Built by Bestcon’, aldus de trotse ondernemer.

Ouwehand

“BESTCON EN OUWEHAND HALEN HET BESTE IN PREFAB NAAR BOVEN”.

Ouwehand Bouw heeft voor de bouw van het Haarlemmer appartementencomplex ‘Pim Mulier’ Bestcon opdracht gegeven voor het vervaardigen, leveren en monteren van het prefab casco. In Lisse loopt het project Havenkwartier; een appartementencomplex dat Ouwehand Bouw eveneens heeft uitbesteed aan de betonproducent uit Best.

Inprebo

“IS HOOGBOUWVLOER DE OPLOSSING VOOR DE WONINGBOUW”?

Er is een toenemende vraag naar prefab bouwen. De huidige PFAS- en stikstofproblematiek speelt hierbij een rol. Sinds 2006 geeft Inprebo advies over én levert prefab betonelementen en casco’s. Desgewenst inclusief engineering en montage. “Kort gezegd: we zijn een bouwmanagementorganisatie voor alles wat prefab is”. Aan het woord is Ferdinand Flier, algemeen directeur van Inprebo. Het specialisme van de onderneming richt zich vooral op de woning- en utiliteitsbouw. Dé partij om mij te informeren over nieuwe ontwikkelingen. Ik ga op zoek naar het antwoord op mijn vraag: wat doet een typische hoogbouwvloer in de woning- bouw? Ik reis af naar het Overijsselse Nieuwleusen en bezoek hun kantoor aan de Rollecate.

Back To Top