Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Op kantoor of onderweg, op de bouwplaats of in de fabriek: de mensen achter Bestcon zijn stuk voor stuk professionals die met liefde voor hun vak werken aan uw project! We stellen graag een aantal medewerkers aan u voor.

Ronald Keurntjes

Algemeen Directeur
Ronald Keurntjes (1968) is naast algemeen eindverantwoordelijk ook portefeuillehouder voor commercie, productie en algemene zaken.

Jeroen van Helvoirt

Manager Projectenbureau
Jeroen van Helvoirt (1979) is Manager Projectenbureau en verantwoordelijk voor zaken als calculatie en offertes, de engineering, project- en montageleiding tot en met de oplevering.

Alfred Lijzenga

Financial Controller
Alfred Lijzenga (1962) werkt sinds 2014 bij Bestcon. Als controller is hij binnen de organisatie verantwoordelijk voor financiële zaken, IT en HRM.

Pim de Voort

Operationeel Manager
Pim de Voort eindverantwoordelijk voor productie en kwaliteit. Hij is sinds eind 2018 werkzaam bij Bestcon en maakt deel uit van het Management Team.

De Ondernemingsraad

De vertegenwoordiging van de Bestcon medewerkers
Binnen Bestcon is een enthousiaste Ondernemingsraad (OR) actief. De OR (en eerder de PVT) vertegenwoordigt alle medewerkers van onze onderneming. Zowel de collega’s op de werkvloer als het management. Daarnaast is het de verantwoordelijkheid van de OR om te helpen bij het goed functioneren van de onderneming in al haar doelstellingen.

Ger Pouwels

Mallenbouwer / timmerman
Ger Pouwels (1961) werkt sinds 2009 bij Bestcon als mallenbouwer/timmerman. Hij werkt in een team van vijf vaste mallenbouwers. Bij drukte kunnen ze terugvallen op flex-medewerkers.

Johan Dirks

KAM-coördinator en betontechnoloog
Johan Dirks (1957) is KAM-coördinator en betontechnoloog bij Bestcon. Hij is als kwaliteitscontroleur veel in de productie te vinden en onderhoudt daarnaast ook regelmatig contact met de projectleiders.

Marc van Zeijl

Projectleider
Marc van Zeijl (1966) werkt als projectleider bij Bestcon. Hij is één van de oudgedienden met een berg aan kennis en ervaring.

Wil van de Moosdijk

Productieleider
Wil van de Moosdijk (1962) is als productieleider bij Bestcon verantwoordelijk voor een team van circa 50 medewerkers. ‘Ik ben de crisismanager van het geheel’, zo omschrijft hij zijn taken gekscherend.

Bart Houweling

Senior projectleider
Bart Houweling (1961) werkte gedurende zijn carrière o.a. als site engineer betonbouw in Zuid-Afrika en projectleider in de staalmontage. Sinds 1989 is Bart verbonden aan Bestcon, waar hij nu als senior projectleider werkzaam is.

Bernice Bos

Administratief medewerkster
Iedereen die belt met of langskomt bij Bestcon kent haar. En zij kent nagenoeg iedereen! Bernice Bos (1963) is administratief medewerkster bij Bestcon en de stem en het gezicht van het bedrijf.

Dave Boeijen

Calculator
Dave Boeijen (1969) werkt als calculator bij Bestcon. Na zijn opleiding aan de MTS startte Dave zijn carrière in de functie van tekenaar.

Hans van der Burgt

Projectleider
Na zijn MTS opleiding Bouwkunde en het afronden van een opleiding HBO Management, startte Hans van der Burgt (1976) zijn carrière in de betonindustrie. Hij werkte als tekenaar, projectbegeleider en als hoofd planning.

Henny van Iersel

Technische dienst
Henny van Iersel (1965) is pas 16 jaar oud wanneer hij start met zijn carrière in de bouw. Hij werkt sinds 1989 bij Bestcon en is naast zijn functie binnen de technische dienst ook voorzitter van de PVT (personeelsvertegenwoordiging/OR).

René van Heeswijk

Productieplanner
Als productieplanner werkt René van Heeswijk (1964) sinds 2018 bij Bestcon. Nog niet heel lang bij de organisatie, maar zeker niet in het vak. René heeft er al ruim 31 jaar op zitten in de betonindustrie.

Ronald van der Kruijs

Werkvoorbereider
Ronald van der Kruijs (1975) is als werkvoorbereider binnen Bestcon verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten voor de productie. Hij werkt veel samen met de projectleiders, de productieplanner en de productieleider.

Robert Bosters

Kwaliteitsmedewerker
Robert Bosters (1964) heeft er al een indrukwekkende carrière in de betonbranche op zitten wanneer hij in februari 2020 aan de slag gaat als Kwaliteitsmedewerker bij Bestcon.

Dèniel Juliana

Werkvoorbereider
Dèniel Juliana (1990) is sinds 2021 te vinden op de werkvoorbereiding van Bestcon. De enthousiaste werkvoorbereider is er de steun en toeverlaat van de projectleiders, de interne contactpersoon voor opdrachtgevers en onderhoudt contacten met ingenieursbureaus en ander externe partijen.

Frank Pleunis

Werkvoorbereider
Frank Pleunis (1990) is sinds begin 2021 actief als werkvoorbereider binnen Bestcon. En dat doet hij, zoals hij zelf aangeeft, met heel veel plezier. ‘Ik voelde me welkom vanaf dag één en vind het fijn dat de lijnen kort zijn in onze organisatie’.

Michael Tellekamp

Montageleider
Michael Tellekamp (1981) is sinds 2021 de spil van de montage binnen Bestcon. Als montageleider zie je hem vrijwel dagelijks op de bouw. Michael begeleidt de externe montageploegen, evalueert en monitort de voortgang en bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden.

Ronnie van Rijt

Logistiek Manager
Ronnie van Rijt (1988) werkt als Logistiek Manager bij Bestcon. De oud-docent Techniek maakte enkele jaren geleden de ommezwaai naar het bedrijfsleven en startte eind 2021 bij Bestcon.

Raymond Voorhuis

Productieleider
Raymond Voorhuis (1970) heeft al ruim 25 jaar betonbranche-ervaring op zak wanneer hij in januari 2022 als productieleider aan de slag gaat bij Bestcon.
Back To Top