skip to Main Content
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Op kantoor of onderweg, op de bouwplaats of in de fabriek: de mensen achter Bestcon zijn stuk voor stuk professionals die met liefde voor hun vak werken aan uw project! We stellen graag een aantal medewerkers aan u voor.

Ronald Keurntjes

Algemeen directeur

Ronald Keurntjes (1968) is naast algemeen eindverantwoordelijk ook portefeuillehouder voor commercie, productie en algemene zaken.

Na zijn opleiding aan de HEAO maakte Ronald al snel carrière in de wereld van de bouw. Hij startte zijn loopbaan in de houtindustrie bij NEMAHO en trad eind negentiger jaren in dienst als Commercieel Manager bij Heembeton Vloersystemen. In 2005 maakte Ronald de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. Ronald Keurntjes is sinds 2012 mede-eigenaar van Bestcon. ‘Ik ben hartstikke trots op de mensen die bij Bestcon werken; zij delen mijn passie voor prefab beton. Ik mag samen met hen werken aan het snelste bouwsysteem dat Nederland rijk is; ik kan niet anders zeggen dan dat ik dat geweldig vind. Samen zijn wij Bestcon!’

Jeroen van Helvoirt

Manager Projectenbureau

Jeroen van Helvoirt (1979) is Manager Projectenbureau en verantwoordelijk voor zaken als calculatie en offertes, de engineering, project- en montageleiding tot en met de oplevering.

Jeroen was van jongs af aan al gefascineerd door de bouw. Na zijn opleiding Bouwtechnisch Ontwerpen aan de Technische Universiteit Eindhoven trad hij in 2006 in dienst bij Heijmans Bestcon als projectleider. Jeroen groeide door tot Technisch Manager en maakte in 2012 de overstap naar het verzelfstandigde Bestcon. Jeroen is het meest trots op de korte doorlooptijd van de Bestcon-projecten. ‘Het is mooi om te zien dat we in een korte tijd een prachtig project kunnen opbouwen. Dat is mogelijk omdat Bestcon ieder project tot in de puntjes voorbereidt. We denken in slimme oplossingen en  staan bekend om onze hoge kwaliteit en perfect geregelde uitvoering op de bouwplaats. De mensen uit mijn team zijn stuk voor stuk professionals met veelal een jarenlange ervaring; daar kun je uitstekend mee bouwen!’

Alfred Lijzenga

Financial controller

Alfred Lijzenga (1962) werkt sinds 2014 bij Bestcon. Als controller is hij binnen de organisatie verantwoordelijk voor financiële zaken, IT en HRM.

Na zijn opleiding aan de Rijksuniversiteit Groningen en de post doctorale opleiding tot Registercontroller aan de Universiteit van Maastricht, werkte Alfred o.a. als groepscontroller bij AM Vastgoed en als Financieel Directeur bij Goldewijk en Bruil Bouw Groep. ‘Bestcon is een prachtig bedrijf waar, heel belangrijk, gewerkt wordt door een leuke club mensen met dezelfde interesse in prefab beton. We maken een prachtig product met een hoge kwaliteit. Er zit potentie in het product, in de mensen die Bestcon maken tot wat het is en er is potentie in de markt. Genoeg uitdaging, zou ik zeggen!

Pim de Voort

Operationeel manager

Pim de Voort eindverantwoordelijk voor productie en kwaliteit. Hij is sinds eind 2018 werkzaam bij Bestcon en maakt deel uit van het Management Team.

Na zijn opleiding ‘Bouwkunde’ aan de HTS in Den Haag werkte Pim als manager operations en plantmanager bij meerdere grote spelers in de bouwbranche zoals Heijmans, Van Nieuwpoort Groep (Betonson) en Consolis (VBI). ‘Mijn focus bij Bestcon ligt op het verder optimaliseren en borgen van de productie- en kwaliteitsprocessen. Ook veilig werken binnen onze fabriek heeft mijn aandacht. Als operationeel manager kan ik samen met het team de puntjes op de i zetten!’, vertelt Pim enthousiast. Pims visie op de toekomst van Bestcon is helder: Bestcon is  en blijft een bedrijf waar je met plezier wilt werken. Ook als opdrachtgever wil je graag zaken met ons doen omdat je weet dat we bij Bestcon doen wat we beloven. We leveren een kwalitatief hoogstaand product en denken tot in detail mee met onze opdrachtgevers. Ik merk dat de markt steeds meer vraagt om een dergelijke werkwijze. Ik verwacht dan ook dat we zullen blijven aansluiten bij een groeiende markt!’

Ger Pouwels

Mallenbouwer / timmerman

Ger Pouwels (1961) werkt sinds 2009 bij Bestcon als mallenbouwer/timmerman. Hij werkt in een team van vijf vaste mallenbouwers. Bij drukte kunnen ze terugvallen op flex-medewerkers.

Ger bouwt de bestaande houten mallen om of realiseert compleet nieuwe exemplaren. ‘Het storten van beton valt of staat bij een goede mal. Ik kijk dan ook altijd uit naar het eindresultaat; mijn werk speelt een grote rol. Wat ik doe is onzichtbaar geworden wanneer het gebouw eenmaal staat, maar het is toch erg belangrijk!’ Volgens Ger is het maken van de mallen een ambacht. ‘Ik haal veel voldoening uit moeilijke projecten zoals balkons, buigingen en rondingen. Daar kan ik echt mijn vakkennis en ervaring in kwijt. Ik ben van origine meubelmaker, daar zet je iets in elkaar dat ook echt in elkaar moet blijven zitten. Een goede mal moet echter zo uit elkaar kunnen dat het weer zonder afwijkingen in elkaar past. Stort na stort, steeds dezelfde kwaliteit. Dat vraagt secuur werken en goed weten wat je doet wanneer je een mal bouwt’. De enthousiaste timmerman is trots op Bestcon en de ontwikkeling die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt. ‘Ik bezoek regelmatig de projecten die we hebben gemaakt. Ik kan daar echt met gepaste trots naar kijken. Dat hebben we toch maar weer mooi gedaan met elkaar, denk ik dan’.

Johan Dirks

KAM-coördinator en betontechnoloog

Johan Dirks (1957) is KAM-coördinator en betontechnoloog bij Bestcon. Hij is als kwaliteitscontroleur veel in de productie te vinden en onderhoudt daarnaast ook regelmatig contact met de projectleiders.

Johan is bouwkundig geschoold aan de MTS en heeft daarna de opleiding tot betontechnoloog gevolgd. ‘Ik controleer en overleg of het bedachte product ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd en of het voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Daar ben ik heel scherp op; bij Bestcon gaan we voor niets minder dan het beste!’ Johan doelt op de diverse certificeringen en kwaliteitspredicaten die zijn toegekend aan Bestcon; als KAM coördinator ziet Johan erop toe dat het bedrijf de voorschriften naleeft en aan de voorwaarden voldoet. ‘De certificeringen zijn voor mij steeds weer een bevestiging dat je goed bezig bent. Ze houden je scherp en alert op processen en kwaliteit! Het is dus niet alleen iets om aan de buitenwereld te laten zien; het houdt onszelf ook een spiegel voor.’ Johan werkt met veel plezier sinds 2011 bij Bestcon en is enthousiast over zijn werk. ‘Geen dag is hetzelfde. Ik werk met leuke collega’s en boeiende producten. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om up to date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Je hoort mij niet klagen; ik heb het naar mijn zin!’

Marc van Zeijl

Projectleider

Marc van Zeijl (1966) werkt als projectleider bij Bestcon. Hij is één van de oudgedienden met een berg aan kennis en ervaring.

Marcs opleiding Bouwkunde aan de HTS bracht hem in 1991 bij IBC Betonbouw, vervolgens werkte bij Heijmans om sinds 2012 deel uit te maken van het projectleidersteam bij Bestcon. Marc omschrijft zijn werk als projectleider het liefst als de rode draad die door ieder project loopt. ‘Als projectleider denk je gedurende het gehele proces mee en werk je samen met de architect, de hoofdconstructeur, je interne collega’s bij Bestcon en de klant natuurlijk! Het is voor onze opdrachtgevers ook gewoon heel prettig om aan tafel te zitten met de mensen die inhoudelijk uitstekend op de hoogte zijn van de technische on- en mogelijkheden. Dat werkt wel zo efficiënt. ’ Trots is Marc op het Bestcon60 concept. ‘We zijn hiermee echt uniek in de markt en kunnen de klant volledig ontzorgen. Het is een prachtig en flexibel concept van hoge kwaliteit met een bouwsnelheid die zijn weerga niet kent. Dat is echt wel iets bijzonders’. Over werken bij Bestcon is Marc helder: ‘Bestcon is groot geworden door klein te blijven. De korte lijnen binnen de organisatie zijn prettig voor zowel klant als collega. Dat maakt dat ik hier met zoveel plezier werk!’

Wil van de Moosdijk

Productieleider

Wil van de Moosdijk (1962) is als productieleider bij Bestcon verantwoordelijk voor een team van circa 50 medewerkers. ‘Ik ben de crisismanager van het geheel’, zo omschrijft hij zijn taken gekscherend.

Als productieleider houdt Wil zich bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de productie. Dat betekent dat hij, om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, naast het maken van personeelsplanningen ook actief betrokken is bij de nieuwe projecten. ‘Meedenken is het sleutelwoord binnen mijn functie. Meedenken op zowel de werkvloer als in het proces voorafgaand aan het storten. Goed plannen en voorbereiden. Maar moet er iets ad hoc uitgevoerd worden, dan gebeurt dat ook. Er is veel know-how op de werkvloer; we lossen het altijd op. Een goede voorbereiding kan het zgn. brandjes blussen voorkomen. Ik werk net zoals mijn assistent-productieleider Amar Rahoe dan ook altijd met een dagelijkse kick-off. Even de koppen bij elkaar en doornemen wat er staat te gebeuren die dag zorgt voor een goede start’. Wil is sinds 2010 in dienst bij Bestcon en gaat met plezier naar zijn werk. ‘We maken een prachtig product. Iedereen bij Bestcon zet zich daarvoor in. We hebben allemaal dezelfde mentaliteit: we zorgen gewoon dat het gebeurt!’

Bart Houweling

Senior projectleider

Bart Houweling (1961) werkte gedurende zijn carrière o.a. als site engineer betonbouw in Zuid-Afrika en projectleider in de staalmontage. Sinds 1989 is Bart verbonden aan Bestcon, waar hij nu als senior projectleider werkzaam is.

’Ik hou van complexe projecten. Wanneer we het goed doen, mogen we terugkomen bij de klant. Veel klanten komen vaak terug; we doen het dus goed’, is de nuchtere verklaring van Bart voor het succes van Bestcon. ‘Zonder gekheid: Bestcon staat voor haar belofte en is betrokken bij haar projecten. Als senior projectleider doe ik mijn best om de klant zo optimaal mogelijk in het project mee te nemen. Ik kom regelmatig thuis en dan denk ik: weer een dag waarin ik plezier en voldoening heb gehad…en ik krijg er nog voor betaald ook!’ Die voldoening haalt Bart voornamelijk uit het eindresultaat. ‘Door ons werk verandert letterlijk de horizon. Daar kan ik trots op zijn. Trots ben ik ook op de toegevoegde waarde die Bestcon levert door de projecten volledig te coördineren en de klant te ontzorgen. Een tevreden klant is de mooiste uitkomst van mijn werk’. Dat Bart oprecht vertrouwen heeft in de producten van Bestcon blijkt wel uit het feit dat hij woont in een Bestcon-casco. ‘Ja, mijn huis is hier op deze locatie geproduceerd. Ik woon in iets waar ik dagelijks mee werk. En dat voelt meer dan goed!’

Bernice Bos

Administratief medewerkster

Iedereen die belt met of langskomt bij Bestcon kent haar. En zij kent nagenoeg iedereen! Bernice Bos (1963) is administratief medewerkster bij Bestcon en de stem en het gezicht van het bedrijf.

Als duizendpoot zorgt voor de crediteuren-, debiteuren- en personeelsadministratie, is ze verantwoordelijk voor facilitaire en secretariële zaken en beantwoordt ze met een grote glimlach alle binnenkomende telefoontjes. ‘Ik werkte al jaren in de betonindustrie als administratief medewerkster en op de calculatie, toen ik in 2012 bij Bestcon aan de slag ging. Hier heb ik echt een hele afwisselende functie. De veelzijdigheid van mijn werk vind ik dan ook één van de pluspunten’. Over de ontwikkeling en groei die Bestcon doormaakt, is Bernice enthousiast. ‘Ik vind het prachtig om te zien hoe het bedrijf blijft groeien, we steeds meer mooie projecten realiseren en je onze gebouwen overal ziet staan. Daar kan ik echt met trots naar kijken. Ik ben ervan overtuigd dat teamwork dat mogelijk maakt. En dat is precies waar het om draait bij Bestcon; we zijn een team. We werken met elkaar aan de projecten. We zijn ons er allemaal van bewust dat we samen verantwoordelijk zijn voor het eindresultaat. Op welke functie je ook zit, jouw bijdrage is belangrijk. Dat is voor mij de ultieme teamgedachte en daar word ik blij van!

Dave Boeijen

Calculator

Dave Boeijen (1969) werkt als calculator bij Bestcon. Na zijn opleiding aan de MTS startte Dave zijn carrière in de functie van tekenaar.

In 2000 maakte hij de overstap naar Bestcon. ‘In mijn werk ben ik dagelijks bezig met het uitrekenen van de kosten van de ruwbouw. Ik bereken losse leveringen en natuurlijk complete cascoprojecten. Dat ik daarbij veel contact met allerlei verschillende klanten heb is een logisch gevolg. Gelukkig vind ik dat ook één van de leukste aspecten van mijn werk. Dat maakt het werken bij Bestcon in sowieso erg leuk; het is niet alleen de diversiteit aan opdrachten, maar ook de diversiteit aan mensen waar je mee werkt. Zowel binnen als buiten de organisatie!’ De uitdaging haalt Dave uit de complexere projecten. ‘Als ik eerlijk ben, moet ik bekennen dat ik toch echt wel een prefab-man ben. Het mooie aan prefab is namelijk dat misschien niet alles, maar wel heel erg veel mogelijk is. Wanneer ik daar met mijn werk een bijdrage aan kan leveren, stemt dat me tevreden. Naar een nadeel van prefab moet Dave lang zoeken, maar hij weet uiteindelijk toch iets te vinden. Lachend zegt hij:  ‘in het eindresultaat is ons mooie beton vaak niet meer zichtbaar, dát is dan toch eigenlijk wel een beetje jammer’.

Hans van der Burgt

Projectleider

Na zijn MTS opleiding Bouwkunde en het afronden van een opleiding HBO Management, startte Hans van der Burgt (1976) zijn carrière in de betonindustrie. Hij werkte als tekenaar, projectbegeleider en als hoofd planning.

In 2018 maakte Hans de overstap naar Bestcon waar hij werkt als projectleider. ‘Als projectleider ben je gedurende het gehele proces betrokken bij het project. Je werkt met de architect, de hoofdconstructeur, de klant en de collega’s bij Bestcon zelf. Dat ik als projectleider ook technisch inhoudelijk van wanten weet, is voor onze opdrachtgevers heel prettig. Ze zitten al in een vroeg stadium met een specialist aan tafel’. Over Bestcon als organisatie is Hans positief: ‘Ik zie ook bij de collega’s een gedrevenheid en passie voor het vak. We leren van elkaar en van elkaars kennis. Dat Bestcon een platte organisatiestructuur kent, is daarbij niet onbelangrijk’. De meeste voldoening in zijn werk haalt Hans uit zijn bezoeken aan de bouw. Lachend zegt hij: ‘Ik denk altijd maar zo: wanneer de montageleider niet belt, heb ik het goed gedaan. Zonder gekheid: Wanneer ik op de bouw loop dan ben ik echt trots. Je ziet dat alles bij elkaar komt en alles past. Mooie aansluitingen, punten die perfect bij elkaar komen. Dat is mooi. Maar eigenlijk weet je dat wel. Ik zeg namelijk niet voor niets tegen mijn klanten: Natuurlijk past het; het is Bestcon!

Henny van Iersel

Technische dienst

Henny van Iersel (1965) is pas 16 jaar oud wanneer hij start met zijn carrière in de bouw. Hij werkt sinds 1989 bij Bestcon en is naast zijn functie binnen de technische dienst ook voorzitter van de PVT (personeelsvertegenwoordiging/OR).

Over zijn werkzaamheden bij de technische dienst is Henny enthousiast. ‘Ik verzorg al het onderhoud, gepland en ad hoc. Hierbij ben ik ook oproepbaar bij storingen e.d. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is’. Ook tijdens de dagen dat het bedrijf gesloten is, is Henny in de fabriek te vinden. ‘Het groot onderhoud aan machines en materieel kan het beste plaatsvinden wanneer er niet gewerkt wordt’, legt hij uit. Dat de anderen dan vrij zijn vindt Henny niet erg. ‘Wanneer je een baan bij de technische dienst hebt, weet je dat dit erbij hoort. Het maakt je werk ook afwisselend’. Als voorzitter van de PVT heeft hij weer een heel andere rol. ‘Je bent als vertegenwoordiger van alle medewerkers op een andere manier betrokken bij het bedrijf. We overleggen met de bestuurder en praten mee over belangrijke zaken. Ik zie de organisatie dan van een andere kant, die ook heel interessant is. Ik ben echt trots op ons bedrijf. Bestcon heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt en ook de toekomst ziet er goed uit. Het is een fijn bedrijf om te werken’.

René van Heeswijk

Productieplanner

Als productieplanner werkt René van Heeswijk (1964) sinds 2018 bij Bestcon. Nog niet heel lang bij de organisatie, maar zeker niet in het vak. René heeft er al ruim 31 jaar op zitten in de betonindustrie.

Met een ‘Ik denk niet dat ik ooit nog zonder beton kan’, verklaart René lachend zijn lange carrière in de wereld van beton.  ‘Als productieplanner zorg ik ervoor dat de productie goed gecoördineerd verloopt. Ikzelf zie het meer als een signaleringsfunctie: zijn alle materialen op tijd, wat missen we nog, hoe plannen we zo optimaal mogelijk onze productie in? Ik werk veel samen met de manager productie, de betontechnoloog en de productieleider’. In die samenwerking ligt volgens René de kracht van Bestcon. ‘We zijn hier met elkaar een echt team; iedereen heeft beton in zijn bloed. We gaan allemaal voor het beste resultaat, waarbij we met ons eigen specialisme een bijdrage leveren’. Over het werken bij Bestcon is René enthousiast. ‘Het bedrijf maakt een mooie groei door, maar blijft een toegankelijke organisatie voor zowel medewerkers als opdrachtgevers. Ik stap dan ook dagelijks met veel plezier op de fiets om naar mijn werk te gaan’. Ook dat is voor René van Heeswijk een voordeel van werken bij Bestcon. ‘Ik woon in de buurt en ben binnen no-time op kantoor, waar ik met leuke collega’s mag werken aan de mooiste opdrachten. Je hoort mij niet klagen!’

Rolf Kremers

Transportplanner

Rolf Kremers (1969) is transportplanner en werkt sinds een aantal jaren bij Bestcon. Na een carrière in de grafische wereld maakte hij in 2011 de overstap naar de betonindustrie.

‘Samengevat zorg ik ervoor dat alle transporten netjes op tijd op de bouw aankomen. In mijn werk is dus de bouwplaats leidend. Prefab beton staat voor snelheid; de montageploeg moet door kunnen. Dat de elementen niet te vroeg en zeker niet te laat op de bouw geleverd worden, is dus cruciaal. Je kunt je voorstellen dat ik werk in het spanningsveld van productie en montage; en daar gaat het er soms hectisch aan toe’. De voldoening uit zijn werk haalt Rolf uit situaties waarbij hij kan terugkijken op een drukke dag vol transporten die hij (al passend en metend) succesvol en efficiënt heeft ingepland. Over het werken bij Bestcon is Rolf helder: We werken hier echt samen aan een mooi eindresultaat. Ik zeg altijd dat de ketting zo sterk is als de zwakste schakel. We zorgen er samen voor dat de zwakste schakel toch heel sterk is. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor zijn aandeel in het gehele proces. Of je nu mallen maakt, calculeert, op bouw een project begeleidt, de administratie verzorgt of -zoals ik- het transport regelt: het moet kloppen. Het eindresultaat is van ons samen. Zo wordt dat hier ook gevoeld en dat vind ik een groot pluspunt’.

Ronald van der Kruijs

Werkvoorbereider

Ronald van der Kruijs (1975) is als werkvoorbereider binnen Bestcon verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten voor de productie. Hij werkt veel samen met de projectleiders, de productieplanner en de productieleider.

Na zijn HBO opleiding Bouwkunde startte Ronald in 1999 bij Bestcon. De veelzijdigheid van zijn baan vindt Ronald geweldig: ‘ik maak planningen, verwerk gegevens, koop mallen in, houd me bezig met wapening. Kortom, alles wat komt kijken bij de optimale voorbereiding van de productie van een project. Dat maakt mijn werk heel divers en uitdagend. Geen dag is hetzelfde’. Blij wordt Ronald van complexe binnenstedelijke projecten. ‘Dat zijn de kersen op de taart, hierin kan prefab beton echt haar meerwaarde laten zien’. Los daarvan is Ronald enthousiast over beton als product an sich:  ‘Als kind was ik al geobsedeerd door de bouw; in mijn omgeving was dan ook niemand verbaasd dat ik dit werk ging doen. Het past gewoon bij mij. Ik kan wel stellen dat ik trots ben op de projecten die Bestcon maakt. Ik haal er daarnaast voldoening uit om samen met mijn collega’s te blijven zoeken naar nog betere mogelijkheden en oplossingen om de klant zo optimaal mogelijk te helpen. Het is toch mooi om te zien dat een klant tevreden is over het complete eindresultaat? Dat ik daar dan een steentje aan heb kunnen bijdragen, voelt goed. Ja, ik heb echt -ook na zoveel jaar- nog steeds plezier in mijn werk!’

Robert Bosters

Kwaliteitsmedewerker

Robert Bosters (1964) heeft er al een indrukwekkende carrière in de betonbranche op zitten wanneer hij in februari 2020 aan de slag gaat als Kwaliteitsmedewerker bij Bestcon.

Robert Bosters (1964) heeft er al een indrukwekkende carrière in de betonbranche op zitten wanneer hij in februari 2020 aan de slag gaat als Kwaliteitsmedewerker bij Bestcon. Robert werkte na zijn opleiding aan de LTS als algemeen medewerker, voorman en bij de kwaliteitsdienst bij diverse betonbedrijven. In België werkte hij als Verantwoordelijke Betoncentrale en productieleider voor een Belgische prefab beton producent.

‘Bij Bestcon hou ik me als kwaliteitsmedewerker bezig met de kwaliteit van ons product. We bewaken en monitoren of de betonproducten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Daar doen we natuurlijk ons uiterste best voor. Ik werk altijd vanuit de instelling dat de tevredenheid van de klant voorop staat’.

Robert is overigens niet altijd in het betonlab aan het werk; als vraagbaak voor de productie is hij ook regelmatig in de productiehallen te vinden. Hij staat zijn productiecollega’s daar met raad en daad ter zijde. ‘Ik voel me thuis bij Bestcon. Het is een mooi bedrijf waar doorlopend ontwikkelingen zichtbaar zijn. Als medewerker is het fijn te merken dat je verantwoordelijkheid en medewerking krijgt; er is vertrouwen in dat wat je doet. Dat maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe!’

Driss Luahabi

Productieleider

Driss Luahabi (1964) behoort, zoals hij zelf zegt, tot het ‘meubilair van Bestcon’ geeft als productieleider leiding en sturing aan het proces en de medewerkers.

Driss Luahabi (1964) behoort, zoals hij zelf zegt, tot het ‘meubilair van Bestcon’. Hij startte er in 1991 zijn carrière en werkte achtereenvolgens als Assistent Halbaas, Rangeerder en leidinggevende van de buitenploeg op het Tasveld. Sinds 2020 werkt Driss weer ‘binnen’ en geeft hij als Productieleider leiding en sturing aan het proces en de medewerkers van de hallen 5, 6 en 7.  Driss mag met recht een medewerker genoemd worden die bijna alle kanten van het bedrijf gezien heeft.

‘In al die jaren dat ik nu werk bij Bestcon, heb ik veel zien veranderen. Daar waar we eerst nog heel veel met de hand moesten doen, zijn machines gekomen om het werk te vergemakkelijken. Natuurlijk blijft een deel van onze productie mensenwerk, maar machines en materieel hebben het zeker minder zwaar gemaakt’. Ook op organisatieniveau zag Driss de nodige aanpassingen. ‘We zijn beter gaan samenwerken, de blik is meer op de toekomst gericht en ik merk dat het verantwoordelijkheidsgevoel naar de medewerkers enorm is toegenomen’.

Driss ziet zichzelf zijn pensioen wel halen bij Bestcon. Lachend zegt hij: ‘Wat moet ik anders doen?’ Maar dan serieuzer: ‘Ik voel me thuis bij Bestcon en ga, ook na drie decennia, nog steeds met veel plezier naar mijn werk; dat zegt wel genoeg lijkt me!’

Back To Top