Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Samen met haar vaste partners verzorgt Bestcon het complete voortraject van ieder prefab (hoogbouw)project. Of het nu gaat om een ontwerp in categorie 1 of categorie 5 -en uiteraard alles daar tussenin- onze engineers staan voor u kaar met het juiste advies en de beste know-how. We zoeken altijd naar oplossingen die snel, veilig en conform de afgesproken leverdata zijn. We streven daarbij naar zo min mogelijk logistieke bewegingen. Al onze voorbereidingen zijn erop gericht uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u ook echt kunt profiteren van alle voordelen die prefab bouwen zo bijzonder maken.

Al onze prefab betonnen elementen worden op onze locatie in Best gemaakt. Daar beschikken we  over een zeer ruime en goed geoutilleerde productieruimte voor de meest uiteenlopende prefab betonproducten.

Wanneer u uw project aan ons toevertrouwt wordt het transport voor u, achter de schermen, door eigen transportmanager volledig geregeld. Hij zorgt er, samen met onze vaste transporteurs, voor dat uw elementen op de juiste manier en tijd aankomen op de bouwplaats. Bestcon verzorgt daarbij alle transportvergunningen. We checken de routes en zetten daar waar nodig speciale transporten in.

Bestcon is niet voor niets de prefab beton hoogbouw specialist van Nederland in de droge stapelbouw! Onze dienstverlening stopt dan ook niet na de aflevering van onze elementen. Ons concept bieden we inclusief montage aan. De montage wordt samen met ervaren en professionele montagepartners uitgevoerd.

Kiest u ook voor Bestcon? Dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid in prefab.

Back To Top