Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Bestcon sluit zich aan bij Betonhuis

Bestcon groeit en verstevigt de laatste jaren meer en meer haar positie als prefab casco hoogbouwspecialist. Bestcon engineert, produceert en monteert prefab beton totaaloplossingen voor uiteenlopende toepassingen zoals appartementencomplexen en hotels.

Aansluiting
De groei van de onderneming en de rol die Bestcon inmiddels inneemt in de branche, zijn voor Algemeen Directeur Ronald Keurntjes meer dan voldoende reden om aansluiting te zoeken bij Betonhuis.

Kennisplatform
Betonhuis is de aanjager van een beter verbonden Nederlandse cement- en betonindustrie. De organisatie heeft als missie om het bouwkundige, financiële en maatschappelijke potentieel van beton als bouwmateriaal optimaal te benutten. Dat doen ze o.a. door het faciliteren van stevige en effectieve verbindingen. Betonhuis is een kennisplatform waar informatie over het materiaal, de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van bouwen met cement en beton samengebracht worden.

‘Bestcon ondersteunt dit van harte! We dragen als bedrijf dan ook graag bij aan de missie van Betonhuis door middel van onze kennis en ervaring!’, aldus Ronald Keurntjes.

Op de foto het formele moment van het lidmaatschap, met links Ronald Keurntjes (Bestcon) en rechts Taco van den Broek van Betonhuis.

Bekijk ook:

Duurzaamheid gaat verder dan alleen het beton
Back To Top