Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Ronnie van Rijt

Logistiek Manager
Ronnie van Rijt (1988) werkt als Logistiek Manager bij Bestcon. De oud-docent Techniek maakte enkele jaren geleden de ommezwaai naar het bedrijfsleven en startte eind 2021 bij Bestcon.

Het bedrijf was hem niet onbekend. ‘Als student heb ik hier een paar maanden als mallenmaker een zakcentje bijverdiend. Superleuk dat ik hier nu terug ben in een andere functie’. En die functie bevalt Ronnie uitstekend! ‘Ik kan mijn ei volledig kwijt’, vertelt Ronnie enthousiast. Hoewel het iedere dag opnieuw een uitdaging is om de transporten zo efficiënt mogelijk vanaf de Bestcon-locatie naar de bouw te krijgen, slaagt Ronnie er steeds in om zowel op de kosten te letten als rekening te houden met de wensen van de opdrachtgever. ‘De drukte op de weg, een onverwachte file of een omleiding; niet alles is planbaar en te voorzien’. Ronnie ziet dan ook veel in de opkomst van de zgn. ‘hubs’; tijdelijke opslaglocaties dichtbij de bouwplaats. ‘Dat kan de druk op piektijden op de transportplanning enorm verlichten’, aldus Ronnie.

Zijn eigen toekomst ziet Ronnie overigens bij Bestcon. ‘Ik voel me hier thuis. Ik krijg de kans om me te ontwikkelen, de vrijheid om mijn functie in te vullen op de manier die bij me past en de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om daar waar nodig verbetervoorstellen te doen. Ik vind beton een fantastisch en veelzijdig product en Bestcon een geweldig bedrijf om in te werken. Wat wil je dan nog meer?’

Bekijk ook:

Ronald Keurntjes
Back To Top