Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Frank Pleunis

Werkvoorbereider
Frank Pleunis (1990) is sinds begin 2021 actief als werkvoorbereider binnen Bestcon. En dat doet hij, zoals hij zelf aangeeft, met heel veel plezier. ‘Ik voelde me welkom vanaf dag één en vind het fijn dat de lijnen kort zijn in onze organisatie’.

Bestcon is niet de werkgever waar Frank zijn eerste stappen in de prefab beton zette. Hij werkte na zijn studie Bouwkunde (aan de HTS in Heerlen) bijna vijf jaar lang als productieleider bij een prefab betonbedrijf. De wens om wat meer aan de andere kant van het proces te kunnen meewerken, bracht hem bij Bestcon.

‘Als werkvoorbereider heb ik een drukke, maar gevarieerde, job. Van calculatie tot het moment dat de montageleider het overneemt ben ik betrokken bij het project. Op welke manier kunnen we het Bestcon-concept het beste toepassen? Op welke wijze wordt de planning het meest optimaal ingericht? Ik vind het geweldig om me daar op toe te leggen en te overleggen met de opdrachtgever, de projectleider en andere betrokken partijen zoals onderaannemers en bijvoorbeeld installateurs’. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Frank zijn voldoening haalt uit een project dat goed afgerond is. ‘Waarbij ik wel wil vermelden dat een geslaagd project voor mij uit meer bestaat dan alleen maar de financiële kant. Een succesvolle samenwerking tussen alle partijen is minstens zo belangrijk’.

Wanneer Frank niet aan het werk is, maakt hij graag mooie reizen om samen met zijn echtgenote de wereld te ontdekken. En -dichter bij huis- gaat Frank een leuk festival ook niet uit de weg. ‘Na hard werken is het immers goed genieten!’ aldus Frank.

Bekijk ook:

Ronald Keurntjes
Back To Top