Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Michael Tellekamp

Montageleider
Michael Tellekamp (1981) is sinds 2021 de spil van de montage binnen Bestcon. Als montageleider zie je hem vrijwel dagelijks op de bouw. Michael begeleidt de externe montageploegen, evalueert en monitort de voortgang en bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden.

Michael legt wekelijks meer dan 850 kilometer af: ‘Ik probeer iedere bouwplaats één keer per week te bezoeken. Ik maak samen met de aannemer een rondje over de bouw en wanneer er iets opgelost of uitgezocht moet worden rondom de montage van onze elementen, ga ik erachter aan. Zijn er geen bijzonderheden, dan drink ik even een kop koffie en ga ik snel weer verder’. In zijn vrije tijd laat Michael de beton voor wat het is: ‘Dan ben ik er voor mijn gezin. Ik hou van mijn werk maar ik kan ook enorm genieten van tijd met familie en vrienden’.

Michael heeft er al een flinke carrière opzitten in de wereld van prefab. Als 18-jarige startte hij in de montage en klom, na het volgen van twee opleidingen, op tot uitvoerder, montageleider en werkvoorbereider. ‘De combinatie buiten en binnen past me het beste, dus ik ben blij dat ik bij Bestcon weer montageleider ben. Het is voor mij de perfecte combinatie van klantcontact, techniek, administratie en het werken met prefab. Daarbij vind ik Bestcon een fijn bedrijf. Korte lijnen en we doen het echt samen’. Michael noemt zichzelf niet voor niets een superfan van prefab beton: ‘Sneller en makkelijker kun je het niet hebben in de bouw, dat zie ik iedere dag weer opnieuw’.

Bekijk ook:

Ronald Keurntjes
Back To Top