Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

De Ondernemingsraad

De vertegenwoordiging van de Bestcon medewerkers
Binnen Bestcon is een enthousiaste Ondernemingsraad (OR) actief. De OR (en eerder de PVT) vertegenwoordigt alle medewerkers van onze onderneming. Zowel de collega’s op de werkvloer als het management. Daarnaast is het de verantwoordelijkheid van de OR om te helpen bij het goed functioneren van de onderneming in al haar doelstellingen.

Onze OR-leden stellen zich graag aan je voor:

v.l.n.r.: Rolf Kremers, Henny van Iersel, Joost den Otter, Gert-Jan Stokmans, Hans van der Burgt en Chris van der Zanden

Henny van Iersel (Voorzitter)
Na ruim 33 jaar dienstverband en ruim 25 jaar in de personeelsvertegenwoordiging van Bestcon is Henny’s drijfveer wellicht ‘het hoort erbij’. Maar niets is minder waar. Henny vindt het belangrijk om te weten wat er speelt in de organisatie en daarbij een luisterend oor te zijn voor de achterban. Zoals hij zelf aangeeft: ‘Voor zowel de werkgever als de werknemer creëren we als OR een samenspel. Daarbij denken we niet in problemen maar in oplossingen’.

Hans van der Burgt (Secretaris)
Communicatie is volgens Hans in veel organisaties de grootste uitdaging. Informeren en geïnformeerd worden is van cruciaal belang om een organisatie goed te laten functioneren. Hans’ drijfveer is vooral het verbinden van mensen door de hele organisatie heen.

Gert-Jan Stokmans
Gert-Jan: ‘Mijn motivatie voor het toetreden tot de OR is om de belangen van de medewerkers en die van de organisatie goed tegen elkaar af te wegen’

Chris van der Zanden
Chris vindt inspraak belangrijk en wil graag opkomen voor de belangen van de collega’s. Zoals hij zelf aangeeft: ‘Wanneer mijn collega’s het goed hebben dan komt dat ten goede aan de werksfeer. Dit draagt weer bij aan het succes van het bedrijf’.

Joost den Otter
Na 12 jaar plezierige OR-ervaring bij een vorige werkgever vond Joost dat de tijd was aangebroken om zitting te nemen in de OR van Bestcon. ‘Mijn voornaamste reden is om een stem te kunnen zijn voor de achterban. Dit hoop ik met veel inzet en hard werken tot tevredenheid van eenieder te doen’.

Rolf Kremers
Na 2 termijnen in de PVT heeft Rolf zich ook kandidaat gesteld voor de OR. Zijn streven binnen de OR is om de belangen te behartigen van alle medewerkers en te zorgen voor goede werkomstandigheden maar het bedrijfsbelang ook niet uit het oog te verliezen. ‘Samen kunnen we Bestcon sterk maken in de markt’.

Bekijk ook:

Ronald Keurntjes
Back To Top