Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Robert Bosters

Kwaliteitsmedewerker
Robert Bosters (1964) heeft er al een indrukwekkende carrière in de betonbranche op zitten wanneer hij in februari 2020 aan de slag gaat als Kwaliteitsmedewerker bij Bestcon.

Robert werkte na zijn opleiding aan de LTS als algemeen medewerker, voorman en bij de kwaliteitsdienst bij diverse betonbedrijven. In België werkte hij als Verantwoordelijke Betoncentrale en productieleider voor een Belgische prefab beton producent.

‘Bij Bestcon hou ik me als kwaliteitsmedewerker bezig met de kwaliteit van ons product. We bewaken en monitoren of de betonproducten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Daar doen we natuurlijk ons uiterste best voor. Ik werk altijd vanuit de instelling dat de tevredenheid van de klant voorop staat’.

Robert is overigens niet altijd in het betonlab aan het werk; als vraagbaak voor de productie is hij ook regelmatig in de productiehallen te vinden. Hij staat zijn productiecollega’s daar met raad en daad ter zijde. ‘Ik voel me thuis bij Bestcon. Het is een mooi bedrijf waar doorlopend ontwikkelingen zichtbaar zijn. Als medewerker is het fijn te merken dat je verantwoordelijkheid en medewerking krijgt; er is vertrouwen in dat wat je doet. Dat maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe!’

Bekijk ook:

Ronald Keurntjes
Back To Top