Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Raymond Voorhuis

Productieleider
Raymond Voorhuis (1970) heeft al ruim 25 jaar betonbranche-ervaring op zak wanneer hij in januari 2022 als productieleider aan de slag gaat bij Bestcon.

‘Ik heb gewerkt als operator maar ook als plantmanager in de branche; ervaring die me goed van pas komt binnen Bestcon’, vertelt Raymond.

Als productieleider stuurt Raymond de werkvloer in de verschillende productiehallen van Bestcon aan. Hij is, zoals hijzelf aangeeft, werkzaam op de plek waar het allemaal gebeurt. Raymond vindt het vooral leuk om met een groep mensen te werken. ‘Samen werken aan een mooi resultaat en successen boeken, daar word ik blij van. En in dat ‘samendoen’ ligt ook mijn kracht als leidinggevende. Samen aan iets werken en resultaat boeken betekent ook samen het succes vieren en daar trots op zijn. Mijn dag is goed wanneer we lekker gewerkt hebben, respectvol met elkaar zijn omgegaan en het productieresultaat als gepland hebben weten te realiseren. Met andere woorden: wanneer we het met elkaar goed gedaan hebben’.

Raymond heeft het naar zijn zin bij Bestcon. ‘Ik voel me gewaardeerd, heb fijne collega’s om me heen en krijg de ruimte om me te ontwikkelen en mijn eigen ideeën in te brengen. Dat waardeer ik en het past ook goed bij mijn van nature wat ongeduldige karakter, zegt Raymond met een knipoog.

In zijn vrije tijd is Raymond teamleider bij zijn twee voetballende zoons. Zelf speelde hij tot voor kort graag Padel; een combinatie van tennis, squash en beachball op een baan met 4 glazen wanden. Een flinke verbouwing thuis vroeg echter tijdelijk meer aandacht. ‘Ik hoop de sport snel weer te kunnen oppakken want ik ben graag lekker actief bezig. Aan mijn stappen kom ik overigens wel, die zitten er in deze job zeker bij in!’

Bekijk ook:

Ronald Keurntjes
Back To Top