Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Zorgcentrum Ruitersbos Breda

2 zorg-appartementsgebouwen met 73 appartementen over 7 bouwlagen.

Beschrijving:

In het Brabantse Breda maken twee appartementsgebouwen uit de jaren ’60 plaats voor twee nieuwe appartementencomplexen: residentie Ruitersbos. Het gaat om sociale huur voor de doelgroep vanaf 55 jaar.

In de laatste week van oktober is Bestcon gestart met de montage van een Bestcon60 casco in Breda. Het betreft de eerste van in totaal twee nieuwe zorg-appartementengebouwen in Breda-Zuid. Het complex krijgt de naam Residentie Ruitersbos mee. Het gaat om sociale huur voor de doelgroep vanaf 55 jaar. Zorg aan huis en verpleeghuiszorg is beschikbaar van het ernaast gelegen verpleeghuis Ruitersbos. De beide appartementsgebouwen komen in de plaats van twee verouderde flats uit de jaren ’60.

Het seniorencomplex bestaat uit twee gebouwen C1 en C2. C2 staat op de planning voor de tweede helft van 2022. Beide casco’s bestaan uit 7 bouwlagen.

Gebouw C1 bestaat uit 106 gevels en dakranden, 142 wandelementen en 178 vloerelementen. De levering van de betonnen trappen vindt plaats door de aannemer; de montage door Gejamont.

Locatie:
Breda
Opdrachtgever:
Ouwehand Bouw
Architect:
AGNOVA Architecten
Constructeur:
-
Constructeur prefab:
Snijders Ingenieursgroep BV
Categorie:
5
Bouwjaar:
2021-2022

Bekijk ook:

Artist Impression Dal Architecten Via Staton Bouw
70 LUX Zoetermeer
Back To Top