Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Arbeidsmigrantenhotel Aalsmeer

8 bouwlagen, 138 kamers

Beschrijving:

In Aalsmeer wordt tijdelijke woonruimte gerealiseerd voor arbeidsmigranten. Zij kunnen gedurende maximaal zes maanden verblijven in het zgn. arbeidsmigrantenhotel.

in Aalsmeer verrijst een hotel voor arbeidsmigranten. Zij kunnen gebruik maken van deze woonruimte voor een maximale verblijfsduur van 6 maanden. In het hotel zijn, verdeeld over 8 bouwlagen, 138 kamers aanwezig.

Op de begane grond zijn de entree en de gemeenschappelijke ruimtes te vinden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer, slaapkamer en keuken.

Het gebouw is voornamelijk opgebouwd uit een kolommen- en vloerenstructuur waarbij de vloeren puntvormig ondersteund worden door de kolommen. In totaal betreffen het 72 kolommen waarvan er 16 geïntegreerd zijn met een wand, 184 gevelelementen, 63 wanden en 194 vloerelementen.

In de Bestcon60 vloeren is -voor de kamers- de riolering en waterleiding opgenomen. Naast het betoncasco verzorgt Bestcon ook de betonnen trappen en de montage van deze trappen. Ook de montage van de door de aannemer aangeleverde HSB elementen wordt door Bestcon verzorgd. De daadwerkelijke montage wordt uitgevoerd door Gejamont.

Locatie:
Aalsmeer
Opdrachtgever:
Slavenburg Bouw Bergambacht
Architect:
Prent Landman Architecten
Constructeur:
-
Constructeur prefab:
WSP
Categorie:
1
Bouwjaar:
2021

Bekijk ook:

Artist Impression Dal Architecten Via Staton Bouw
70 LUX Zoetermeer
Back To Top