Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Van der Valk Hotel Den Hoorn

10 bouwlagen hoog betoncasco

Beschrijving:

In de Harnaschpolder in Den Hoorn is gestart met de realisatie van een nieuw Van der Valk-hotel.

In de Harnaschpolder in Den Hoorn is gestart met de realisatie van een nieuw Van der Valk-hotel. Het project omvat een 10 bouwlagen hoog betoncasco bestaande uit prefab betonnen kolommen, balken, gevels, wanden, Bestcon vloeren en Wildo kanaalplaatvloeren. Naast de productie wordt ook de montage door Bestcon verzorgd, inclusief de druklagen op de 1e en 2e verdiepingsvloeren. De montage wordt uitgevoerd door Gejamont. Het totale project bestaat uit een hotelcomplex van acht verdiepingen met in totaal 142 kamers op een twee lagen tellende plint waarin de entree, foyer, keuken, restaurant, congres- en vergaderruimtes en de expeditie zijn gesitueerd. De oplevering van het betoncasco staat gepland voor eind november/begin december 2021. De opdrachtgever van Bestcon is Ter Steege Bouw Vastgoed West.

Statusupdates!

In week 41-2021 zijn de laatste elementen gemonteerd van de 2e bouwlaag. Dat wil dus zeggen dat alle kolommen, balken, ronde gevelelementen en Bestcon vloeren met tralieliggers zijn gemonteerd. Eerder die week heeft de onze projectleider met Rob van der Valk een rondje op de bouw gelopen. De ronde gevelelementen vindt Rob zo bijzonder dat hij ze in het zicht laat (binnenzijde restaurant en zalen).

In week 42-2021 worden de wapening en de installaties in de druklaag op de 2e verdiepingsvloer aangebracht en de druklaag gestort.

Vanaf dat moment gaat dit project met vier werkdagen per bouwlaag de lucht in. De verwachting is dat, indien het weer gunstig blijft, eind week 47/begin week 48 de laatste montagedag kan plaatsvinden!

Locatie:
Den Hoorn
Opdrachtgever:
Ter Steege Bouw Vastgoed
Architect:
Wiegerinck
Constructeur:
-
Constructeur prefab:
WSP
Categorie:
5
Bouwjaar:
2021

Bekijk ook:

Slotakkoord Beverwijk
Back To Top