Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl
artist impression Dal Architecten via Staton Bouw

70 LUX Zoetermeer

In het centrum van Zoetermeer wordt voor opdrachtgever Staton gebouwd aan een nieuwe woontoren met allure. Direct naast het bekende Stadshart verschijnt 70LUX; een appartementengebouw voorzien van A+++-label.

Slotakkoord Beverwijk

Voor opdrachtgever Newbouw produceert en levert Bestcon een woontoren met 36 (koop)appartementen in de wijk Het Slotakkoord (Broekpolder Beverwijk).

Schuytgraaf Arnhem

In de Arnhemse Vinex-wijk Schuytgraaf zijn 65 appartementen gerealiseerd volgens het Heijmans Huismerk Appartementen (HHA) concept.

High Five Utrecht

Op het Science Park in Utrecht worden maar liefst 921 studentenwoningen gerealiseerd in een onderbouw en twee, 21 verdiepingen tellende, torens.
Bouwlocatie 43 appartementen Linieveld Culemborg

Linieveld Culemborg

In Linieveld, onderdeel van de nieuwe wijk Parijsch in Culemborg, realiseerde Bestcon (in opdracht van Heijmans) 43 appartementen volgens het Heijmans Huismerk Appartementen (HHA) concept.
impressie appartementsgebouw Campus Midden Lelystad

Campus Midden Lelystad

Bestcon bouwt voor het nieuwbouwproject Campus Midden in Lelystad (in opdracht van Trebbe Noord Oost) een appartementsgebouw met 96 appartementen. Het bijzondere van dit werk is dat iedere bouwlaag een andere plattegrond heeft.
Aan de Rijnstraat in Den Bosch staat het 13 bouwlagen tellende appartementencomplex Rijnstraat

Appartementsgebouw Rijnstraat Den Bosch

Bestcon bouwt voor nieuwbouwproject 76 appartementen Rijnstraat Den Bosch (in opdracht van Zegers Bouw) een appartementsgebouw van dertien bouwlagen met aangestorte balkons en installatielaag. Het ontwerp is omgezet van in het werk gestorte beton naar het BC60 systeem.
Impressie van het appartementsgebouw Filadelfia Delfzijl

Aardbevingsbestendige appartementen Delfzijl

Bestcon bouwt voor nieuwbouwproject 'Filadelfia/Acantus' (in opdracht van Trebbe Wonen) een appartementsgebouw van vijf bouwlagen met aangestorte balkons en de veelgevraagde installatielaag. Bijzonder is dat het prefab casco geheel aardbevingsbestendig ontworpen en uitgevoerd is.  

De Lichtpen Amersfoort

Het project bestaat uit de Nieuwbouw van twee appartementengebouwen (A en B) met in totaal 98 koopappartementen, een commerciële ruimte en een parkeergarage.

Nieuw Kralingen Rotterdam

Voor het project Nieuw Kralingen in Rotterdam mag Bestcon de engineering, productie en levering verzorgen van de verdiepings- en dakvloeren van in totaal ca. 650 woningen.
Blok A1 betreft een woontoren van 20 bouwlagen die vanaf de 3e verdiepingsvloer geheel in prefab wordt gebouwd. Voor de wanden en vloeren vindt de engineering, productie en montage plaats door Bestcon.

Oostzijderpark Blok A1 – Zaandam

Het wordt een fantastische nieuwe stadswijk in Zaandam: Oostzijderpark. Op dit moment wordt er op deze plek gebouwd aan een woonlocatie in een sfeervolle parkachtige omgeving. Met het centrum van Zaandam heel dichtbij! Blok A1 is een woontoren van 20 bouwlagen die vanaf de 3e verdiepingsvloer geheel in prefab wordt gebouwd.
Grote Beer Alexandrium impressie

Grote Beer Alexandrium – Rotterdam

De Rotterdamse Alexanderknoop: een ideale locatie om te wonen. Daar verrijst dan ook de prachtige woontoren Grote Beer. Het bouwwerk maakt deel van het plan van Dura Vermeer Bouw Zuid West. Het prefab betonnen casco (Bestcon60) telt 21 bouwlagen en start op de, in het werk gestorte, 1e verdiepingsvloer.
Back To Top